birbirine uyumlu onlarca renk, desen ve tasarıma sahip mobilyalar arasından zevkinize en uygun kombinasyonu yaratın

Bosart Mobilya

Bos Josefin
                                                      

Josefin koltuk modeli Kleopatra’nın dinlenme koltuğu olarak bilinir.Salonunuza,yatak odanıza veya oturma odanıza uygun modeller bulmanız mevcut.Uzanıp dinlenmek için ideal olan Josefin koltuk modelleri Dekorasyona farklı ve zengin bir hava vermesi sebebiyle dekorasyon da sıkça tercih edilmeye başlandı josefin tarzını ağır bulan fakat yinede bu koltukları sevenler için daha modern tasarımlarda mevcuttur. Genellikle modern josefin mobilyasız ve kumaş ağırlıklı  Deri ya da benzeri spor kumaşlar kullanılarak üretimi yapılmaktadır.


Bosart Mobilya

Bos Çift Kişili Genç Odası

birbirine uyumlu onlarca renk, desen ve tasarıma sahip mobilyalar arasından zevkinize en uygun kombinasyonu yaratın


Bosart Mobilya

bos kapitoneli tekli berjer 


Koltuklarımızda; klasikten moderne uzanan geniş bir yelpazede, her dekorasyon tarzına hitap edebilecek ve farklı ihtiyaçlara yanıt olabilecek model çeşitliliği bulunuyor. Keyif alanlarınıza özel olarak tasarladığımız berjerlerimizde kişiselliği ön plana çıkarıyoruz. Koleksiyonumuzda yer alan berjer modellerimizin tümünde, kişisel konfor ve ergonominin yanı sıra, kompakt formlar oluşturmaya özen gösteriyoruz. Düz ya da desenli, sakin ya da hareketli birçok renk ve desen seçeneği sunuyoruz.




Bosart Mobilya

bos ipa tekli
 
Tekli koltuklar kendinize ait bir köşe yapmak için çok kullanışlı mobilyalardır. Okuma köşesi olarak ya da yatak odanızda kullanabileceğiniz şık koltuklar bulabilirsiniz. Renk konusunda özgür davranabileceğiniz bu mobilyalar size soyutlanmış bir mekan yaratabilirler. Kendinizi dinlemek için oluşturacağınız bir köşe olabilir. Kalabalıktan kaçmak ve kitap okumak için kendinize vakit ayırmak için aslında olmazsa olmazlardan biridir. Size tekli koltuklardan örnekler fikir olması amacıyla...






Bosart Mobilya

 bos fendi koltuk takımı

Oturma odaları ve salonların vazgeçilmez mobilyaları olan koltuklar modern tasarımlarla çok değişik hallere bürünüyorlar. Rahatlık ve ergonominin ön planda olduğu tasarımlar hayal dünyasını zorluyor.





Bosart Mobilya
 bos cavalli yatak odası
Özel tasarım yatak odaları mobilyaları içinde en marjinal tasarımlar avangard  yatak modelleri içinden çıkar. Avangard yatak odası istiyorsanız yatağınızın avangard olmasından başlayabilirsiniz. Avangard yataklar klasik çizgilere sahip olabilir. Önemli olan teknolojinin ya da tasarımların ne kadar orjinal olduğu ile ilgilidir.



Bosart Mobilya
 bos visionera yatak odası 

Yatak odası dekorasyonu özel bir çalışmadır. Oturma odalarınızı nasıl misafirlerinizi de düşünerek hazırlıyorsanız yatak odanızı sadece kendinizi düşünerek hazırlarsınız. Dekorasyon yatak odası için önemlidir ve yatak odası dekorasyon için gerekli hareket alanına sahip bir alandır. İstediğiniz kişilere göstereceğiniz özel bir mekan yaratırsınız ya da kimseyle paylaşmadığınız bir sığınak yapabilirsiniz.




Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

YEMEK TAKIMLARI

METAPHORE SERİSİ