YEMEK TAKIMLARI

                OTTOMAN YEMEK TAKIMI   

 Ottoman Yemek Odası Konsol, Yemek Masası ve 6 Sandalyeden Oluşmaktadır. Takım Halinde Alabileceğiniz Gibi Tek Tek Modül Olarak Satın Alabilirsiniz. Takımında Gümüş Varak ve Beyaz Lake Kullanılmıştır.

                 BESANA YEMEK TAKIMI

 Besana Yemek Odası Konsol, Yemek Masası ve 6 Sandalyeden Oluşmaktadır. Takım Halinde Satın Alabileceğiniz Gibi Tek Tek Modül Olarak Satın Alabileceğiniz Gibi Tek Tek Modül Olarak Satın Alabilirsiniz. Takımında Ceviz Kaplama Kullanılmıştır.

                  PELESENK YEMEK TAKIMI

 Pelesenk Yemek Odası Konsol, Yemek Masası ve 6 Sandalyeden Oluşmaktadır. Takım Halinde Satın Alabileceğiniz Gibi Tek Tek Modül Olarak Satın Alabilirsiniz. Takımında Abanoz Kaplama ve Beyaz Lake Kullanılmıştır.

                  PALERMO YEMEK TAKIMI

  Palermo Yemek Odası Konsol, Yemek Masası ve 6 Sandalyeden Oluşmaktadır. Takım Halinde Satın Alabileceğiniz Gibi Tek Tek Modül Olarak Satın Alabilirsiniz. Takımında Ceviz Kaplama ve İpek Mat Cila Kullanılmıştır.

                  CVALLI YEMEK TAKIMI

 Cavalli Yemek Odası Konsol, Yemek Masası ve 6 Sandalyeden Oluşmaktadır. Takım Halinde Satın Alabileceğiniz Gibi Tek Tek Modül Olarak Satın Alabilirsiniz. Takımında Ceviz Kullanılmıştır.

                  SANTO YEMEK TAKIMI

                              
 Santo Yemek Odası Konsol, Yemek Masası ve 6 Sandalyeden Oluşmaktadır. Takım Halinde Alabileceğiniz Gibi Tek Tek Modül Olarak Satın Alabilirsiniz. Takımında Gümüş Varak Kaplama ve Siyah Parlak Lake Kullanılmıştır.

                 PİRAMİT YEMEK TAKIMI

 Piramit Yemek Odası Konsol, Yemek Masası ve 6 Sandalyeden Oluşmaktadır. Takım Halinde Alabileceğiniz Gibi Tek Tek Modül Olarakta Satın Alabilirsiniz. Takımında Beyaz Parlak Lake Kullanılmıştır.

                 SALVİ YEMEK TAKIMI


Salvi Yemek Odası Konsol, Yemek Masası ve 6 Sandaleden Oluşmaktadır. Takım Halinde Alaileceğiniz Gibi Tek Tek Modül Olarakta Satın Alabilirsiniz. Takımında Ceviz Kaplama Kullanılmıştır.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

METAPHORE SERİSİ