YATAK ODASI TAKIMLARI

               

              OTTOMAN YATAK ODASI TAKIMI


 Ottoman Yatak Odası Klasik ve Romantik Tarze Göre Tasarlanan Ceviz Kaplama Lake ve Deri İçiçe Kullanılıyor. Yatak Başındaki Kapitone Uygulamasında Farklı Kumaş Kullanılabildiği Gibi, Farklı Lake ve kaplamalar Kullanabilir.

           SANTO YATAK ODASI TAKIMI

 Santo Yatak Odası Takımı Her Parçası Ayrı Bir Özenle Cnc'de İşlenerek Kendine Has Siyah Lake ve Gümüş Varak Kaplama İle Dikkatleri Üzerine Topluyor.

             PİRAMİT YATAK ODASI TAKIMI        

 Piramit Yatak Odası Yatak Başı Cappuccino Lake ve Traversi Ceviz Kaplama Olarak Çalışalan Yatak, Modern ve klasik Taezı Buluşturuyor. Piramit Formu Verilen Yatak Başı Modeli Farklılaştıryor.

               SİMAO YATAK ODASI TAKIMI           

 Simao Yatak Odası Yatak Başlığı Kumaş Üzerine  kapitone İşlenerek Yapılmış ve Başlık Arkaya Yay Gibi Kavisli Yapılmıştır. Ayakları Kendine Özel Üretilmektedir. Cnc'de İşlenen Yatak Odasının Cilası Beyaz Sedefli Lakesiyle Göz Dolduruyor.

 SAVOY CİBİNLİKLİ YATAK ODASI                                           TAKIMI

 Savoy Cibinlikli Yatak Odası Cnc'de İşlenmiş Desenleri Ve Varak Kaplama İşlemeleri Çok Dikkat Çekici, Yatak Odanızdan Ayrılmak İstemiyceksiniz.

               SAVOY YATAK ODASI TAKIMI           

Savoy Yatak Odası Cnc'de İşlenmiş Desenleri ve Varak Kaplama İşlemeleri Çok Dikkat Çekici Odanızdan Ayrılmak İstemiyceksiniz.

              EROS YATAK ODASI TAKIMI

 Eros Yatak Odası Yatak Başı ve Traversi Beyaz Deri Olarak Çalışılan Yatak, Modern ve Klasik Tarzı Buluşturuyor. Yatak Odasının Cilasının Krem Lakesiyle Göz Dolduruyor.






Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

YEMEK TAKIMLARI

METAPHORE SERİSİ